برخی از منابع خبری از جمله شبکه بیبیسی جهانی در تاریخ 30 اکتبر2008 گزارشی درباره تولید نوعی از تخممرغ در چین منتشر کرده که جزئیات آن بدین شرح است: سه مدل از تخممرغهای تولید شده در چین توسط آزمایشگاهی در هنگکنگ دارای آلودگی به مواد شیمیایی(ملامین) تشخیص داده شد. پیشتر نیز آلودگی برخی از محمولههای شیر تولیدی در چین به ملامین که باعث کشته شدن 4نفر شده بود یک رسوایی برای این کشور به بار آورده بود و به همین جهت بسیاری از کشورهای آسیایی واردات این نوع محصولات به کشورشان را ممنوع اعلام کرده بودند. اما اینبار مسئولان محلی چین سعی کردند بر این رسوایی جدید سرپوش بگذارند. یک روزنامه در پکن گزارش داد که مسئولان وزارت بهداشت در استان لیائونینگ در شمال شرق چین شروع به تحقیق در باره منشأ تولید این نوع تخممرغها کردهاند. مقامات محلی گفتهاند که قضیه از این قرار بوده که تولیدکنندگان تخممرغ برای افزایش پروتئین تخممرغ اقدام به مخلوط کردن ملامین به غذای مرغها کردهاند
البته باز هم گزارشهایی در باره تولید تخممرغ با موادشیمیایی در رسانهها منتشر شده که ادعا میکند اساسا تخممرغها به وسیله مواد شیمیایی تولید شده و محصول نهایی کاملا شبیه تخممرغ واقعی بهنظر میرسند و هنگام پخت و پز نیز ظاهر زیباتری دارند. برای درستکردن پوسته تخممرغهای مذکور از کربنات کلسیم و برای زرده و سفیده نیز از موادشیمیایی مانند سدیم ژلاتین، کلسیم کلراید، زاجسفید، سلولز، اسید آمینه، آلژینات سدیم، اسید بنزوئیک و مواد رنگی استفاده شده است
یک سایت اینترنتی چینی روش تشخیص تخممرغهای مصنوعی را این چنین توضیح داده است
تخممرغهای تقلبی بسیار شبیه تخممرغهای واقعی است اما پوست آن کاملا مصنوعی بهنظر میرسد
اگر تخممرغ تقلبی را تکان بدهید لرزش بیشتری احساس خواهید کرد این بهدلیل وجود مقدار بیشتر آب درون آن است
تخممرغ واقعی اندکی بوی گوشت طبیعی میدهد
هنگام پختن، تخممرغ تقلبی سر و صدای شبیه تخممرغ واقعی را نمیدهد
به محض شکستهشدن تخممرغ تقلبی، سفیده و زرده آن طی زمان کوتاهی با هم مخلوط میشود
هنگام پختن با روغن، به سرعت تمام تخممرغ تقلبی زرد خواهد شد بدون اینکه آن را مخلوط کرده باشید
مصرف این نوع تخممرغها میتواند عوارض خطرناکی برای مغز، سلولهای عصبی و توانایی تولید خون در انسان داشته باشد و موجب اختلالات متابولیک در انسان شود
http://www.hamshahrionline.ir/news-127713.aspx
البته باز هم گزارشهایی در باره تولید تخممرغ با موادشیمیایی در رسانهها منتشر شده که ادعا میکند اساسا تخممرغها به وسیله مواد شیمیایی تولید شده و محصول نهایی کاملا شبیه تخممرغ واقعی بهنظر میرسند و هنگام پخت و پز نیز ظاهر زیباتری دارند. برای درستکردن پوسته تخممرغهای مذکور از کربنات کلسیم و برای زرده و سفیده نیز از موادشیمیایی مانند سدیم ژلاتین، کلسیم کلراید، زاجسفید، سلولز، اسید آمینه، آلژینات سدیم، اسید بنزوئیک و مواد رنگی استفاده شده است
یک سایت اینترنتی چینی روش تشخیص تخممرغهای مصنوعی را این چنین توضیح داده است
تخممرغهای تقلبی بسیار شبیه تخممرغهای واقعی است اما پوست آن کاملا مصنوعی بهنظر میرسد
اگر تخممرغ تقلبی را تکان بدهید لرزش بیشتری احساس خواهید کرد این بهدلیل وجود مقدار بیشتر آب درون آن است
تخممرغ واقعی اندکی بوی گوشت طبیعی میدهد
هنگام پختن، تخممرغ تقلبی سر و صدای شبیه تخممرغ واقعی را نمیدهد
به محض شکستهشدن تخممرغ تقلبی، سفیده و زرده آن طی زمان کوتاهی با هم مخلوط میشود
هنگام پختن با روغن، به سرعت تمام تخممرغ تقلبی زرد خواهد شد بدون اینکه آن را مخلوط کرده باشید
مصرف این نوع تخممرغها میتواند عوارض خطرناکی برای مغز، سلولهای عصبی و توانایی تولید خون در انسان داشته باشد و موجب اختلالات متابولیک در انسان شود
http://www.hamshahrionline.ir/news-127713.aspx
No comments:
Post a Comment