سرپرست گروه بهداشت محیط و حرفهای دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر اینکه نیترات و نیتریت موجود در آب بر اثر ترکیب با آمین موجود در بدن به عامل سرطان زای نیتروزآمین تبدیل میشود گفت: اگرچه در آب تهران نیترات و نیتریت شناسایی شده به حد سرطانزایی نیست اما همراهی این ترکیبات موجود در آب آشامیدنی با سایر موارد و مواد سرطانزا نظیر سوسیس و کالباس مصرفی، میزان نیترات و نیتریت دریافتی روزانه را افزایش میدهد و عاملی برای افزایش شیوع سرطان به شمار میآید
http://www.hamshahrionline.ir/news-110977.aspx
http://www.hamshahrionline.ir/news-110977.aspx
No comments:
Post a Comment